Gratineret rejemad
For nogle år siden gratinerede vi vores mad med lige dele mayonnaise og æggehvider. I dag går vi den anden vej og bruger piskede æggehvider med en smule mayonnaise og sparer kalorier.
Pisk 1 æggehvide stiv med lidt salt, bland 1 spsk. mayonnaise, ca. 75 g rejer, lidt paprika og snittet dild i, og læg blandingen på 2 stk. brød. Gratiner højt oppe i ovnen ved 250° 3-4 min. og spis dem nylavede.
Tip: Forfald ikke til kalorielet mayonnaise, den indeholder for meget vand.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
DEN IDEELLE SPRINGFORM
En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Rejer escabeche
Kartoffelcreme med rejer
Pitabrød med marinerede rejer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)