(2 pers.)
20 min.
2 laksefiletstykker med skind
Salt og peber
2 store gulerødder
1-2 fennikel
1 dl hakkede jordnødder
1 spsk. olivenolie
1 tsk. sennepsfrø (gerne de mørke)
Saften af 1 citron
Tilbehør
Brød
Skræl gulerødder og skær både gulerødder og fennikel i lange, tynde stave (brug evt. en mandolin eller en særlig kniv). Rist nødderne i olie på en pande og steg også sennepsfrøene ca. 30 sek., så de smager af mere. Hæld citronsaft i og bland med grønsagerne. Pensl en pande med olie og drys laksen med salt og peber. Steg 7 min. på skindsiden og 2 min. på kødsiden. Server med fennikelsalat, brød og citronbåde.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Skindstegt laks med hollandaise
Lun skaldyrssalat
Fisk med bønnerisotto
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)