Opskrifter

Cheesecake med icing og jordbær

Torsdag, 24. juni 2010af Redaktion
Lækre små kager til skovturen

(8-10 stk.)

16 Digestivekiks
1 tsk. kardemomme
150 g smør

Fyld
Revet skal af 1 usprøjtet citron
¾ dl friskpresset citronsaft
250 g ricotta (italiensk friskost)
1 dl cremefraiche
1 æg
25 g flormelis
¾ dl jordbærsyltetøj

Icing
125 g flormelis
40 g blødt smør
1 spsk. koldt vand

8-10 jordbær

Knus kiksene i foodprocessor. Smelt smørret og bland det med kiksene. Tryk dejen ud i 8-10 engangsmuffinforme, så dejen dækker bunden og kanterne. Sæt formene i køleskab 10-15 min. Fyld: Rør citronskal, saft, ricotta, cremefraiche, æg, flormelis og jordbærsyltetøj sammen. Fyld cremen i formene. Bag dem på midterrillen ved 150° ca. 30 min. Køl kagerne på bagerist. Rør icing sammen og kom den på kagerne. Pynt med jordbær.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Flere lækre kager...
Jordbær rabarbertærter
Jordbærmedaljer
Jordbærtærter med marzainbund