Opskrifter

Sennepskylling med sølvbedespinat og kogte kartofler

Onsdag, 3. august 2011Opdateret 3. martsaf Helle Brønnum Carlsen
Middag med god smag på ingen tid! Her får du en nem opskrift på kylling med sennep serveret med porrer, sølvbedespinat og kogte kartofler.
30 min
4 personer
Sennepskylling
4 stykker kyllingebryst, gerne med skind
4 kviste rosmarin
2 spsk. dijonsennep
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
2 porrer
2 fed hvidløg
1 dl hvidvin
1 dl piskefløde
Sølvbedespinat
300 g spæde spinatblade
200 g sølvbede
1 citron
Tilbehør
Kogte kartofler - evt. mast med lidt feta

Fremgangsmåde

  1. Smør halvdelen af senneppen, salt, peber og kviste af rosmarin på kyllingestykkerne.
  2. Steg dem i olivenolie på en pande ca. 18 min. i alt.
  3. Skær porrene i ringe og kom dem ved kyllingens side efter 10 min. De sauteres et par min. og blandes så med hakket hvidløg og resten af senneppen og en god sjat hvidvin.
  4. Tag kyllingen op fra panden.
  5. Rør nu porrene med fløde og lad det stege lidt.
  6. Sølvbeden snittes groft, og spinaten skylles.
  7. Det hele kommes i en gryde eller stor pande og dampes i det vand, der hænger ved bladene. Vend det herefter med salt, peber og citronsaft.
  8. Server nu porrene med kyllingen, det dampede spinat og sølvbede sammen med kogte kartofler.