Spansk tunsalat
(6 pers.)
2 glas små, røde, syltede peberfrugter
1 dåse tun i olie
2 æg
1 lille rødløg
18 sorte oliven
1 spsk. sherry-eddike
3 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket, bredbladet persille
Kog æggene smilende og skær dem i kvarte. Pil og hak løget. Pisk eddike og olie sammen til dressing og vend løget i. Bræk tunen i mindre stykker. Anret peberfrugterne på et fad og fordel tunen, de smilende æg og oliven over. Hæld dressingen over og drys med persille.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Mad til midsommerens fester...
Crostini med gor-
gonzola og figner
Kyllingevinger med
kant
Sprød mozzarella
Jordbærsalat med
kylling
Kaffe-Bailey iskage
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)