Sojakylling og avocadosalat
(2 pers.)
2 kyllingefileter uden ben og evt.
også uden skind
1 portion sojamarinade
Evt. 4 træspid
Læg træspiddene i blød i vand. Flæk kyllingefileterne på langs og læg dem i sojamarinaden og lad dem trække ½ time. Tænd for grillen, her fungerer en bord- og engangsgrill fint. Sæt kyllinge-kødet på træspid. Steg dem ca.
6-8 min. på hver side, til de er
gennemstegte.
GODT TIL GRILLEN
Lyse sommeraftener og lækker grillmad hører sammen: Her får du 18 lækre opskrifter på forretter, hovedretter og desserter til grillen - se opskrifterne her
Avocadosalat
(2 pers.)
1 moden avocado
100 g blandede salatblade
¼ honningmelon
½ usprøjtet lime
1 udkernet og finthakket chili
2 spsk. jordnøddeolie/olivenolie
Salt og peber
Rør limeskal og saft, chili og olie sammen. Smag til med salt og peber. Skær avocadoen i både og vend dem i dressing. Vend de skyllede salatblade og melontern
i salaten.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Oksefilet med ølmarinade
Lav lækre marinader
Jordbærtrifli
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)