Opskrifter

Rabarberis med chokolade og pistacie

Tirsdag, 24. juni 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Rabarberis er dejligt i sommervarmen! Her er opskriften på de skønneste rabarber-ispinde til en varm sommerdag

Opskrift på rabarberis med chokolade og pistacie

(8 stk.)

350 g vinrabarber
150 g sukker
100 g hvid chokolade
40 g usaltede pistacier

SE OGSÅ: Melonis på pind

Fremgangsmåde til rabarberis

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Rens rabarberne og skær dem i passende stykker.

Bland dem med sukker og kog dem møre under låg.

Lad dem køle lidt af. Blend massen, kom den i isforme med pind og frys dem.

Smelt den hvide chokolade over vandbad og hæld chokoladen på toppen af isen.

Drys med hakkede pistacier.

Tip: Mørk chokolade og hakkede mandler er også lækkert til rabarberisen.

Flere skønne ispinde...

Flere opskrifter på ispinde