Opskrifter
Rabarberis med chokolade og pistacie
Tirsdag, 24. juni 2014af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Rabarberis er dejligt i sommervarmen! Her er opskriften på de skønneste rabarber-ispinde til en varm sommerdag
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/maj/uge-22/tillaeg-jordbaer-rabarber/22-rabarberis-med-chokolade-og-pistacie-280.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Opskrift på rabarberis med chokolade og pistacie
(8 stk.)
350 g vinrabarber
150 g sukker
100 g hvid chokolade
40 g usaltede pistacier
Fremgangsmåde til rabarberis
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)
Rens rabarberne og skær dem i passende stykker.
Bland dem med sukker og kog dem møre under låg.
Lad dem køle lidt af. Blend massen, kom den i isforme med pind og frys dem.
Smelt den hvide chokolade over vandbad og hæld chokoladen på toppen af isen.
Drys med hakkede pistacier.
Tip: Mørk chokolade og hakkede mandler er også lækkert til rabarberisen.
Flere skønne ispinde...
Flere opskrifter på ispinde