(4 pers.)
250 g optøet spinat
2-4 skiver skinke el. 4-6 skiver krydret pølse
4 æg
4 spsk. fløde
Smør 4 små forme med smør. Tryk væden af spinaten, snit skinke eller pølse. Læg spinat og skinke i bunden af formene. Slå et æg ud i hver, hæld fløde over og krydr med salt og peber. Sæt formene i ovnen ved 175° ca. 15 min., til blommen er blød, og hviden er stivnet.
Server med brød og evt. HP sauce.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
DEN IDEELLE SPRINGFORM
En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Figenmarmelade
Mandelsmør
Bagels med korn
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)