Skaldyr provencale
Ingredienser til skaldyr provencale
(4 pers.)
400 g skaldyrsmix (frost)
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
5 kviste frisk timian
2 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede, flåede tomater
1 dl tør vermouth
50 g friskrevet parmesan
Salt og peber
2 hjertesalathoveder
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde
Optø skaldyrsmixen i køleskabet i 6 timer eller læg den i koldt vand i 20 min. Hæld væden fra og gem den. Pil og hak løg og hvidløg. Pluk bladene af timiangrenene.
Kom olie i en stor pande og steg løg, hvidløg og timian ved svag varme i 5 min. Lad skaldyrsblandingen stege med i 2 min. Tag den op og kom tomaterne i panden sammen med vermouth. Lad det simre i 25 min. og vend skaldyrene i igen. Skyl salaten, læg salatbladene på et fad og anret skaldyrerne ovenpå.
Tip: Du kan servere retten som hovedret med lidt kogt pasta til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Pasta med skaldyr og asparges
Paella med kylling og skaldyr
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)