(3 pers.)
35 min.
250 g bacon i skiver
10 æg
2 spsk. mel
1 dl mælk
Salt, peber
1 spsk. smør til bagning
250 g tomater i skiver
1 bdt. purløg
Tilbehør
Rugbrød og blandet salat
Steg baconet sprødt ved høj varme og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle. Pisk æg og mel godt sammen og tilsæt mælk, salt og peber. Smelt smørret på en stegepande og hæld æggemassen på. Steg æggekagen ved jævn varme, til den næsten har sat sig, læg tomatskiverne over æggekagen og steg den færdig. Anret æggekagen med klippet purløg og bacon og server med lidt blandet salat og rugbrød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Salat med rejer
Porretærte med ricotta
Omelet med emmentaler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)