Opskrifter
Marcipankage med rabarber
Tirsdag, 15. juni 2010 Opskrift: Anne Skovgaard- Petersen Opskrift: Anne Skovgaard- Petersen
Prøv en frisk og sød marcipankage med rabarber og blød flødeskum...
Det skal du bruge til marcipankage med rabarber:
100 g rabarberstilke
75 g sukker
½ dl vand
Marcipandej:
300 g marcipan
100 g smør
3 æg
Tilbehør:
Flødeskum
Hindbær
Prøv også: Marcipankage med pære
Sådan laver du marcipankagen
Skær rabarberne i 10 cm stykker og læg dem i et ildfast fad.
Kog sukker og vand op og hæld det over rabarberne.
Sæt fadet i en 150° varm ovn ca. 15 min.
Marcipandej:
Riv marcipanen og bland den med smør.
Rør æggene i et ad gangen.
Bred dejen ud i en ovnfast form ca. 15 x 20 cm.
Tag rabarberne op af lagen og tryk dem ned i dejen.
Bag kagen midt i ovnen ved 200° ca. 25 min.
Serveres lun med flødeskum og hindbær.
Prøv også: Æblebradepandekage