Jordbær-ribs sluch ice
250 g jordbær
250 g ribs
½ tsk. citronsyre
2 dl vand
175 g sukker
Skyl bærrene og kog dem op med vand og citronsyre. Lad bærrene koge i 8-10 min. under låg og mos dem godt. Hæld saften gennem en fin sigte eller en saftpose og lad den dryppe godt af. Kog saften op, skum af, tilsæt sukkeret og smag til. Stil lagen i fryser et par timer og pisk den igennem et par gange under frysningen. Hæld slush iceen i glas og server med det samme.
Tip: Lagen kan også dybfryses, tages frem i god tid og blendes godt i gennem.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Rabarberslush
Sommerbowle
Klassisk limonade
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)