(4 pers.)
4 store skiver lyst landbrød uden sej skorpe
30 g smør
4 store hovedsalatblade eller 4 små
8 rødspættefiléter
1 æg
2 dl rasp
Smør til stegning
250 g rejer
4 spsk. farvet stenbiderrogn
12 asparges, grønne, hvide eller begge dele
1 citron
8 dildkviste
1 dl mayonnaise
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Læg 4 filéter i kogende vand med salt. Sluk, når fiskene lægges i, og tag dem op efter 1½ min. Vend de sidste filéter i æg og rasp, steg dem sprøde i smør ca. 3 min. på hver side ved høj varme. Skræl de hvide asparges, kog både grønne og hvide i saltet vand i 2-5 min. Rist brødet og smør det med smør. Læg skyllet salat på, fisk og øverst rejer og asparges. Top med mayonnaise, stenbiderrogn og pynt med citron og dild.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
ER DU TIL MORMORMAD?
Vi er mange, der elsker mormormad. Derfor har vi på Familie Journal udgivet det skønne madmagasin, Mad fra mormors køkken - det kan fås for 49,95 kr., der hvor du normalt køber bladet.
Find flere opskrifter her...
Dansende pinsesol
Avocadomos med rejer
Gravad sild med karnevalsdressing
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)