Opskrifter

Hakkebøf med stegte mandler, spinat og bladselleri

Tirsdag, 15. marts 2011Opdateret 10. martsaf Helle Brønnum Carlsen
De hele stegte mandler giver et lækkert knas til den ellers bløde salat bestående af spinat og bladselleri, og så er den et friskt pust til den krydrede hakkebøf!
30 min
2 personer
Hakkebøf med mandler og spinat
300 g hakket oksekød
Salt og peber
Lidt olie
1½ tyk yoghurt
1 fed hvidløg
1½ dl hakket persille, mynte, basilikum og andet mildt
Salt og peber
300 g småbladet spinat
4 stængler bladselleri
50 g smuttede mandler
Saften af ½ citron
1 tsk. olie
Tilbehør
Ovnstegte kartofler

Fremgangsmåde

  1. Form 2 bøffer af det hakkede oksekød og steg dem på en grillpande ca. 4 min. på hver side.
  2. Rør yoghurt med fintrevet hvidløg og hakkede krydderurter. Smag til med salt og peber.
  3. Steg de hele mandler i olie, kom stænger af renset bladselleri ved og slut med skyllet, afdryppet spinat.
  4. Tilsæt lidt citronsaft og smag til med salt og peber.
  5. Server retten med ovnstegte kartofler.