Anderledes marmorkage
Ingredienser til marmorkage
250 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
4 æg
250 g mel
2 tsk. bagepulver
2 dl nutella
1 spsk. stærk kaffe
75 g tørret frugt og nødder, f.eks.tranebær, blåbær, kirsebær og mandler
Fremgangsmåde
Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst. Rør æggene i et ad gangen og vend mel og bagepulver i. Pisk nutella og kaffe sammen og rør halvdelen af dejen deri. Hak frugt og nødder og vend det i resten af dejen. Smør en sandkageform, drys med mel og kom den mørke dej i bunden. Fordel den lyse dej over den mørke, glat ud og bag kagen ved 180° i 60 min.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Conni Adelvig
Find flere opskrifter her...
Nutellahorn
Roulade med chokoladefyld
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)