Bagte pærer med hindbærskum
(4 pers.)
10 min. + 15 min. i ovnen
4 store, faste, aromatiske pærer
25 g smør
50 g makroner
75 g mandler
1 spsk. ahornsirup
2 dl piskefløde
1 tsk. vaniljesukker
150 g frosne hindbær
Halver pærerne og fjern kernehusene. Blend smør, makroner, mandler og sirup til en ensartet masse. Læg pærerne i et ovnfast fad og fordel mandelmassen over. Bag pærerne i ovnen ved 175° i 12-15 min. Bland fløde og vaniljesukker og pisk det til skum. Blend hindbærrene og vend dem i flødeskummet. Server de lune pærer med det kolde hindbærskum og pynt med lidt citronmelisse.
Dessertopskrift: Kristina Miechels
Prøv flere desserter med frugt...
Pærecrumble med chokolade og nødder
Æbler og creme
Frugter på spyd med grillet marcipan