Choko-tranebærbrud
Ingredienser til choko-tranebærbrud
100 g tørrede tranebær
250 g marcipan
50 g mandler
250 g mørk chokolade
1½ dl piskefløde
100 g hvid chokolade
Sådan gør du
Hak tranebærrene, tag en skefuld fra til pynt og bland resten med marcipanen. Rul marcipanen ud mellem to stk. bagepapir i en 15 x 25 cm stor firkant og læg den i bunden af en foret form i samme størrelse. Smut mandlerne, hak dem og chokoladen hver for sig. Varm fløden op, hæld den over chokoladen og rør, til den er helt smeltet. Rør mandlerne i, fordel chokoladeblandingen over marcipanen og stil den på køl i mindst 2 timer. Smelt den hvide chokolade og vend marcipanfirkanten ud på et bræt, så chokoladen ligger nederst. Fordel den hvide chokolade over marcipanen, drys med resten af tranebærrene og stil den på køl, til den skal serveres.
Opskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Pebermyntebrud
Prøv popcornsbrud
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)