Opskrifter

Chokolade scones med mandler

Fredag, 6. februar 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Scones med chokolade og mandler er perfekt til eftermiddagskaffen eller -teen

Opskrift på scones med chokolade og mandler

(16 stk.)

2½ dl yoghurt naturel
175 g blødt smør
2 æg
75 g sukker
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
100 g chokolade
50 g mandler
75 g mandelmel
550 g hvedemel
Æg til pensling

Prøv også: Klassiske scones

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage

Sådan bager du dine scones

Rør yoghurt, blødt smør og æg sammen, tilsæt sukker, bagepulver, vaniljesukker og salt og rør godt. Hak chokolade og mandler og rør det i sammen med mandelmelet.

Ælt hvedemelet i lidt ad gangen, til dejen ikke hænger i. Rul dejen til en 5 cm tyk pølse og skær den i 2 cm tykke skiver.

Læg skiverne på en plade med bagepapir og pensl dem med æg. Bag sconesene ved 200° i 20 min. og servér dem lune med koldt smør.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.