Citronis
(4 pers.)
200 g Philadelphiaost
4 pasteuriserede æggeblommer
175 g sukker
Revet skal af 1 usprøjtet citron
2½ dl piskefløde
3 pasteuriserede æggehvider
Pynt
50 g hakket chokolade
25 g hakkede nødder
Tilbehør
Friske el. frosne optøede bær drysset med sukker
TIP
- Isen kan også fryses i en kageform, men så er det nemmest at få den pænt ud, hvis formen fores med plastfilm.
Pisk ost, æggeblommer og sukker lyst og cremet. Pisk fløden stiv og vend den i. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i. Hæld blandingen i en springform og drys overfladen med chokolade og nødder. Sæt isen i fryser mindst 2 timer. Tag isen ud ca. 20 min. inden serveringen.
Dessertopskrift: anne Skovgaard-Petersen
Prøv flere gode isdesserter...
Kirsebæris
Rabarberis i limekurv
To slags is med jordbær