Elviras cupcakes
Ingredienser til muffins med hindbær
(12 store muffins)
100 g smør
2 dl sukker
2 store æg
4 dl hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
Fyld
1 dl hindbærmarmelade
1-2 dl vaniljecreme
Topping
Piskefløde
Hindbærmarmelade
Strøsukker
Hindbær
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se mere her
Fremgangsmåde til cupcakes med hindbær
Pisk smør og sukker godt. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og salt. Rør det i smørblandingen til en fast dej.
Fordel halvdelen af dejen i 12 muffinsforme og læg en lille klat hindbærmarmelade og vaniljecreme i hver. Fordel resten af dejen over. Bag kagerne midt i ovnen ved 200° i 15-20 min.
Pisk fløden, kom en lille skefuld hindbærmarmelade i til sidst. Pynt kagerne med flødeskummet og sæt evt. hindbær på toppen.
Bageopskrift: Tina Gustafsson og Malin Carlsson Assistent: Sandra Runge Baadtoft
Find flere opskrifter her...
Lemoncurd cupcake
Avocado-cupcakes med chokolade og grøn frosting
Whoopie pies med hindbærcreme
25 lækre muffins og cupcakes
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)