Hjertekokoskage
Opskrift på hjerte-kokoskage
Hjertedej
175 g blødt smør
175 g sukker
3 æg
140 g mel
2 tsk. bagepulver
3 spsk. kakao
85 g mandelmel
1 dl mælk
2 tsk. rød frugtfarve
Kokosdej
175 g blødt smør
175 g sukker
3 æg
140 g mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
100 g kokosmel
1 dl mælk
Overtræk
½ dl fløde
100 g chokolade
25 g smør
1 spsk. kokos
1 spsk. sukkerhjerter
Fremgangsmåde til hjerte-kokoskage
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Hjerter: Rør smør og sukker lyst og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, kakao og mandelmel og vend det i dejen skiftevis med mælk blandet med frugtfarve. Kom dejen i en smurt sandkageform, bag den ved 170° i 60 min. og lad den køle helt af. Skær kagen i 4 cm tykke skiver og udstik hjerter af dem.
Kokosdej: Rør smør og sukker lyst og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kokosmel og vend det i dejen skiftevis med mælken. Kom halvdelen af dejen i en smurt sandkageform, sæt hjertestykkerne sammen til et langt hjerte og placér det i formen. Hæld forsigtigt resten af dejen over, bag kagen ved 170° i 50 min. og lad den køle.
Overtræk: Varm forsigtigt fløde, hakket chokolade og smør i en gyde og rør det sammen. Lad overtrækket køle lidt af, smør det over den kolde kage og drys med kokos og sukkerhjerter.
Tip: Brug evt. resterne fra hjertedejen til romkugler