(4 pers.)
20 min. + 6 timer afkøling
¼ tsk. friskrevet citronskal (usprøjtet)
2 tsk. citronsaft
2 spsk. sukker
400 g små jordbær
½ blad husblas
2 dl kokosmælk (light)
1 spsk. sukker
2 spsk. tørristet kokosmel
Blan citronsaft, skal og sukker og vend halvdelen af de rensede, skivede jordbær i. Blend med stavblender og vend skiver af resterne af jordbærrene i. Fordel i 4 glas. Udblød husblas i lidt koldt vand. Varm lidt af kokosmælken op og smelt husblasen heri. Kom resten af mælken i og pisk under svag opvarmning, til det danner skum. Fordel skummet over jordbærrene og stil kold. Rist kokosmelet og drys som pynt.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv gode desserter med jordbær og rabarber...