Kalorielet frugttærte
Bund
2 æg
50 g hvedemel
160 g kvark
1½ - 2 tsk. bagepulver
½ dl Hermesetas Drys Let
2 tsk. olie til formen
Fyld
150 g bær (brombær el. blåbær)
2 æbler
1½ dl Hermesetas Drys Let
1 tsk. kanel
Top
2 blade husblas
½ dl appelsinjuice
Tærtebund: Bland ingredienserne til en dej som trykkes ned i en tærteform. Husk at komme godt op på kanten. Kom bær og skivede æbler i tærten og drys med Hermesetas Drys Let og kanel. Bag tærten ved 200° i ca. 45. min. Køl den lidt af. Udblød husblasen i koldt vand og smelt den i let opvarmet juice. Hæld det forsigtigt over bærrene og lad tærten stå koldt i nogle timer. Serveres evt. med cremefraiche 9%.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Hindbærmuffins (fra De Danske Vægtkonsulenter)
Brombærkage (fra De Danske Vægtkonsulenter)
Frugttærte med honningtosca