Knepkager
Ingredienser til knepkager
(100 stk.)
300 g fedt
2 dl fløde
200 g rugmel
300 g hvedemel
300 g sukker
100 g valsede byggryn
1 tsk. kanel
½ tsk. nelliker
½ tsk. kardemomme
Sirup
Fremgangsmåde til knepkager
Smelt fedtet, tilsæt fløden og rør rugmel, hvedemel, sukker, byggryn og krydderier i. Ælt dejen godt igennem, rul den ud i 2 mm's tykkelse og skær den i ud 4 x 6 cm store kager. Læg kagerne på en plade med bagepapir, pensl med æg og bag dem ved 200° i 10 min. Servér kagerne smurt med et tyndt lag sirup.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Fedtkager
Striftorte
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)