Ingredienser til mandel-muffins
(Ca. 12 stk.)
1¼ dl mælk
125 g mandelmasse
60 g blødt smør
3 æg
4 dl hvedemel
1 dl sukker
1 spsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
Glasur
3¼ dl flormelis
8 tsk. citronsaft
Usprøjtet citronskal
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se mere her
Fremgangsmåde til mandel-muffins
Lun mælken og mos mandelmassen i den. Rør smør og æggene i. Bland de tørre dele. Rør de to blandinger sammen og rør til en glat dej. Fyld muffinsformene ¾ op. Bag dem midt i ovnen ved 200° i ca. 15 min. Lad dem køle af på en rist. Rør citronsaft og flormelis til en fast glasur og bred den over kagerne. Pynt med fintstrimlet citronskal.
Bageopskrift: Aase Dotterud
Mums! Muffins og cupcakes
Find dine favoritter blandt søde muffins, madmuffins og fine cupcakes.
P.S.: Vidste du, at du kan finde masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)