Marias ananas-chokoladekage
240 g smør
240 g sukker
4 æg
1 dl ananasjuice
2 dl letmælk
360 g mel
2 tsk. bagepulver
120 g hakket,
mørk chokolade 44%
2 dl ananasjuice
Glasur
160 g flormelis
2 spsk. ananasjuice
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Pisk smør og sukker, til det er luftigt, og pisk æggene i et ad gangen. Rør juice og mælk i, sigt mel og bagepulver i og vend det i dejen sammen med chokoladen. Hæld dejen i en smurt 23 x 33 cm bradepande og bag den ved 175° i 35 min. Prik den varme kage med en gaffel, hæld 2 dl juice over og lad kagen køle. Rør flormelis og ananasjuice til en glat glasur og fordel den over kagen, drys evt. med lidt kakao.
Bageopskrift: Maria Pedersen
Find flere opskrifter her...
Appelsin- og chokoladekage
Fersken-puffere
Fransk citrontærte
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)