Mormors muffins
Ingredienser til mormors muffins
(12 stk.)
100 g blødt smør
125 g rørsukker
3 æg
1 dl hakkede dadler
½ dl græskarkerner
60 g havregryn
120 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
25 g mørk chokolade
Muffinsforme
Fremgangsmåde til muffins
Rør smør og sukker luftigt. Rør æggene i et ad gangen. Bland dadler, græskarkerner, havregryn, hvedemel, bagepulver og kardemomme og rør det i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem midt i ovnen ved 225º i ca. 12 min. Lad kagerne køle af og pynt dem med mørk chokolade.
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Hyben-muffins
Blåbærmuffins
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her