Muffins med abrikos og chokolade
(15 stk.)
2½ dl piskefløde
100 g mørk chokolade
200 g mandler
160 g flormelis
4 æggehvider
8-10 abrikoser
Varm piskefløden op og smelt chokoladen heri. Varm blandingen godt igennem under omrøring og stil den i køleskabet, til den er helt kold. Blend mandlerne og bland dem med flormelis. Pisk hviderne stive, vend mandelblandingen i og fordel dejen i 15 muffinsforme. Skyl og halver abrikoserne og læg en halv abrikos i hver muffinsform. Bag kagerne ved 175° i 15 min. og lad dem køle af. Pisk den kolde chokoladefløde til den begynder at tykne og kom den i en sprøjtepose. Dekorer kagerne med chokoladecremen og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
10 superlækre chokoladekager - find din favorit
Find mere lækkert bagværk her...
Solbærdrømme
Medaljer med abrikos og nougatskum
Havrekage med jordbær-rabarber