Muffins med chokoladestykker
Ingredienser til muffins med chokoladestykker
(12 stk.)
125 g smør
4½ dl hvedemel
1 dl sukker
2 tsk. bagepulver
300 g vaniljekvark 8,5%
2 æg
75 g mørk chokolade
2 æbler
½ spsk. kartoffelmel
Kokosmel til drys
Fremgangsmåde til muffins med chokoladestykker
Smør og strø muffinsformene med kokos. Smelt smørret og afkøl det. Bland mel, sukker og bagepulver i. Kom vaniljekvark, æg og smør i, rør til en tyk og jævn dej. Hak chokoladen groft. Skræl æblerne, skær dem i små stykker og bland dem med kartoffelmelet. Vend æbler og chokolade i dejen. Fordel dejen i formene og drys lidt kokosmel over. Bag kagerne midt i ovnen ved 175° i ca. 25 min. Afkøl kagerne i formene.
Bageopskrift: Aase Dotterud i samarbejde med Mette Sundsbø
Er du vild med muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal: