Muffins med citron og passionsfrugt
(16 stk.)
125 g blødt smør
165 g sukker
3 æg
225 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
4 spsk. kærnemælk
1 dl passionsfrugtjuice
2 tsk. revet citronskal
Glasur
120 g flormelis
Saften af 1-2 citroner
1 passionsfrugt
Pisk smør og sukker luftigt. Pisk æggene i et ad gangen og vend mel, kærnemælk, bagepulver og juice i dejen. Rør til dejen er glat. Kom dejen i små muffinsforme og bag ved 180° i 15-20 min. Afkøl og rør glasur sammen af flormelis, citronsaft og frugtkødet fra en passionsfrugt. Smør glasur på kagerne, når de er afkølede, og pak dem evt. i en dåse til at tage med på picnic.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere bageopskrifter med frugt...
Skaller med citronmarengs
Frugtkage med appelsin
Hindbærcroissanter
Klementinmuffins med birkes