Nemme æblefisk
Ingredienser til æblefisk
(8 stk.)
3 æbler
2 spsk. vand
½ vaniljestang
1 rl. butterdej
50 g pistaciemasse
1 æg til pensling
1 spsk. perlesukker
Fremgangsmåde
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i tern. Kog æbleternene op med vand og kornene fra vaniljestangen og lad det koge under låg i 5 min. Rul butterdejen ud, skær den i 8 firkanter og fordel æblegrøden på dem. Sæt en skefuld pistaciemasse på hver og fold dejen over, så der dannes en lukket trekant. Pensl med æg, drys med perlesukker og bag æblefiskene ved 200° i 10-15 min.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Napoleonskager
Dessertpirogger
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)