Opskrifter

Nøddesmåkager

Fredag, 23. januar 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Bag lækre småkager med fyld af mandler, usaltede pistacier og kardemomme

Opskrift på nøddesmåkager

(20 stk.)

Dej:
2 æggeblommer
1 dl yoghurt
1,3 dl olie
1 tsk. bagepulver
250 g hvedemel

Fyld:
30 g mandler
30 g usaltede pistacier
1 spsk. kardemomme
80 g flormelis

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage

Sådan bager du småkagerne

Dej: Bland æggeblommer, yoghurt, olie og bagepulver i en skål. Rør melet i lidt ad gangen, til dejen ikke længere klistrer, men heller ikke er for fast. Sæt dejen i køleskabet i 2 timer.

Fyld: Smut og blend mandlerne sammen med pistacier. Bland de blendede nødder med kardemomme og flormelis.

Del dejen i 20 stk. og tril hver del til en kugle og tryk den flad.
Kom lidt fyld på hver og luk omkring fyldet med en gaffel.

Læg kagerne på en plade med bagepapir og bag dem ved 180º i ca. 15 min.

Skønne småkager