Påske-cupcakes
Ingredienser til påske-cupcakes
(15 stk.)
150 g blødt smør
125 g rørsukker
75 g lys mucavadosukker
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
150 g mel
1 tsk. bagepulver
Glasur
150 g flødeost
150 g flormelis
100 g kokos
½ tsk. gul frugtfarve
Tørrede papaja
30 sukkerkugler
Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker hvidt, tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt. Tilsæt vaniljesukker, mel og bagepulver og pisk dejen glat. Kom dejen i 15 muffinsforme, bag dem ved 200° i 10-15 min. og lad dem afkøle.
Pisk flødeost og flormelis glat og rør kokos og farve i. Fordel kokosglasuren på de afkølede kager og dekorér kagerne med sukkerkugler som øjne og papaja som næb.
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Cupcakes med skumfiduser og karamelglasur
Banancupcakes med kokosglasur
Påskefrokost
Du finder masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...