Opskrifter

Påskeæg med pistacie, marcipan og chokolade

Onsdag, 1. april 2015Opdateret 1. aprilaf Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lav dine egne lækre pistacieæg med marcipan og chokolade - så fine til påskens fest! Find opskriften herunder.
20 min
20 stk
Hjemmelavet påskeæg
500 g marcipan
100 g pistaciemasse
150 g mørk chokolade
2 spsk. pistaciekerner

Fremgangsmåde

  1. Form marcipanen til æg, læg dem på en plade med bagepapir og lav en fordybning i hver.
  2. Fyld fordybningen op med pistaciemasse og hak chokoladen.
  3. Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad, tag den af varmen og rør resten af chokoladen i.
  4. Overtræk marcipanæggene med chokolade og drys med hakkede pistaciekerner.