Opskrifter
Påskeæg med pistacie, marcipan og chokolade
Onsdag, 1. april 2015Opdateret 1. aprilaf Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lav dine egne lækre pistacieæg med marcipan og chokolade - så fine til påskens fest! Find opskriften herunder.

20 min
20 stk
Hjemmelavet påskeæg
500 g marcipan
100 g pistaciemasse
150 g mørk chokolade
2 spsk. pistaciekerner
Fremgangsmåde
- Form marcipanen til æg, læg dem på en plade med bagepapir og lav en fordybning i hver.
- Fyld fordybningen op med pistaciemasse og hak chokoladen.
- Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad, tag den af varmen og rør resten af chokoladen i.
- Overtræk marcipanæggene med chokolade og drys med hakkede pistaciekerner.

Dessert & Kage
Træstammer med jordbærmarcipan

Hjemmebag
Chokoladescones med tykmælk