Panna cotta med marinerede bær
4 portioner
(1350 kJ/320 kcal per portion)
5 dl Cremefine til Madlavning 7%
75 g sukker
½ stang vanille
3 blade husblas
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 dl vand
250 g bær, fx jordbær, blåbær, ribs, hindbær eller brombær
½ stang vanille
50 g sukker
Læg husblas i blød i koldt vand i 3-4 min.
Tag den op og pres vandet fra.
Varm langsomt Cremefine, sukker og vanille op til kogepunktet under omrøring.
Smelt den udblødte husblas i den varme masse.
Si blandingen igennem et finmasket sigte og fordel cremen i fire glas.
Sæt glassene i køleskabet mindst 2 timer inden serveringen.
Bring hyldeblomstsaft, vand, vanille og sukker i kog og lad det koge ind, til konsistensen er som sirup.
Hæld den varme lage over bærrene og stil det på køl.
Kom bærrene på toppen af penna cottaen og server.
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her
Opskrift: Milda Cremefine
Find flere opskrifter her...
Cremet aspargessuppe med kylling
Salat med tandoori-stegt kylling, melon og myntecreme
Hindbærmousse-tærte
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)