Cremet aspargessuppe med kylling
4 portioner
(1050 kJ/250 kcal per portion)
400 g friske, skrællede hvide eller grønne asparges skåret i snitter
2 stk. ferske kyllingebryster i små tern
1 l hønsebouillon
1 flaske Cremefine til piskning - pisket til blødt skum
3 spsk. Maizena Lys Jævner
2 spsk. finthakkede purløg
Citronsaft
Salt og friskkværnet peber
Kog bouillonen op i en gryde og jævn med Maizena.
Tilsæt kyllingestykkerne og kog videre i 10 minutter.
Tilsæt asparges og kog i ca. 30 sek.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Tilsæt den piskede Cremefine og rør forsigtigt rundt inden servering.
Pynt med purløg.
Madopskrift: Milda Cremefine
Find flere opskrifter her...
Fiskesuppe med karry
Oksemignon med rodfrugter og romersk pebersauce
Panna Cotta med marinerede bær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)