Ruths æblekage
Ingredienser til ruths æblekage
80 g sigtet mel
125 g sukker
3 tsk. bagepulver
4 spsk. mælk
4 spsk. olie
3 æg
Et nip salt
2-3 æbler
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. smør
Tilbehør
Cremefraiche eller flødeskum
Fremgangsmåde til æblekage
Bland mel, sukker og bagepulver. Rør mælk og olie i melet og pisk æggene i et ad gangen. Kom dejen i en smurt tærteform, skær æblerne i tynde både og læg dem over. Bag kagen ved 200° i 20 min. Drys med vaniljesukker og smørklatter og bag kagen yderligere i 5 min. Servér kagen lun med kold cremefraiche eller flødeskum.
Bageopskrift: Ruth Tejlmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Mangoboller med fyld
Æblekage med grov crumble
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)