Opskrifter

Småkager med appelsin og mandel

Fredag, 27. februar 2015af All Over Press (design og foto)
Bag de lækre småkager med appelsin og mandler - de kan gemmes i en lufttæt dåse

Opskrift på småkager med appelsin og mandler

(Ca. 90 stk.)

250 g smør
90 g farin
170 g sukker
1 nip salt
1 tsk. vaniljesukker
1 usprøjtet appelsin
2 æg
450 g hvedemel
1½ tsk. natron
1½ dl mandler

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage

Sådan bager du småkagerne

Rør blødt smør, farin, sukker, salt og vaniljesukker grundigt
sammen. Riv appelsinskallen fint og rør den i. Rør æggene i et ad gangen. Bland mel og natron og vend det i. Hak mandlerne mellemfint og kom dem i dejen, ælt dejen igennem på et meldrysset bord.

Tril dejen i kugler på størrelse med kirsebær, sæt dem på en
plade med bagepapir og bag dem ved 175º i 6 min. Tryk kagerne flade med en spatel og bag dem yderligere 1-3 min., til de har fået en fin, gylden farve.

Lad kagerne afkøle på bagepapiret, inden de løsnes og gemmes i en lufttæt dåse.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.