Opskrifter
Trøffelkage
Lørdag, 1. januar 2011af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Helle Andersen fra Vemmelev. Se hendes opskrift på trøffelkage her
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/41791b8346784970bacdcad56d55c963.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
190 g mel
75 g flormelis
150 g smør
1 æggeblomme
75 g palmin
150 g flormelis
1 æg
50 g kakao
Bland mel og flormelis og hak smørret ud heri. Saml dejen med æggeblommen og læg dejen på køl i 30 min. Smelt palminen og rør flormelis, æg og kakao i. Varm trøffelmassen igennem uden, at den koger. Rul dejen ud i 3 mm tykkelse og beklæd et smurt 22 cm tærtefad med 2/3 af dejen. Hæld trøffelmassen over tærtebunden og lav et fletværk som låg af resten af dejen. Bag tærten ved 175° i 35 min. og lad den afkøle før servering.
Madopskrift: Helle Andersen
Find flere opskrifter her...
Chokoladetrøffelkage med rom
Klistret chokoladekage med kirsebær
Bagt havre-kokos-æblekage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop