(8-10 stk.)
100 g smør
¾ dl mælk
2 æg
125 g rørsukker
125 g mel
1 tsk. bagepulver
Syltet appelsinskal
1½ spsk. majsstivelse
1 tsk. vaniljesukker
Pynt
Glasur af flormelis og vand, evt. med lidt rød frugtfarve eller knuste, røde bolsjer
Smelt smørret og tilsæt mælken. Pisk æg og sukker sammen. Bland mel, bagepulver, appelsinskal, majsstivelse, og vaniljesukker og vend det i æggene skiftevis med mælkeblandingen. Hæld dejen i muffinsforme og bag dem på midterrillen ved 225° 14-15 min. Rør glasuren sammen og fordel den på kagerne.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Himmelsk chokoladekage
Limetærte
Trøffelkage
Gør valentinsdag til noget særligt...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)