Ærtecreme i butterdej
Opskrift til ærtecreme i butterdej
(4 pers. forret)
8-12 mini crustader
500 g nye ærter
4 små skalotteløg
50 g bacon i tern
1 tsk. hvedemel
1 spsk. citronsaft el. hvidvin
1 dl piskefløde
Salt og peber
Lidt dild til pynt
Prøv også: Krebsesuppe med ærtecreme
Sådan laver du ærtecreme i butterdej
Lun crustaderne i ovnen, så de bliver helt sprøde.
Bælg ærterne, pil løgene og skær dem i både.
Kom baconen i en pande og steg den i 3 min. ved middelvarme, til lidt af fedtet smelter af.
Kom løg og ærter på panden til baconen, drys med mel og spæd med citronsaft.
Tilsæt fløden lidt ad gangen under omrøring og smag til med salt og peber.
Kom cremen i de lune skaller og drys med dild.
Prøv også: Koteletter med ærtecreme og pasta