Ingredienser til krebsesuppe med ærtecreme
(4 pers.)
2 løg
1 spsk. smør
3 spsk. mel
8 dl fiskebouillon
2 spsk. ajvar (peberfrugtsauce)
200 g krebsehaler
2 dl fløde 9%
Ærtecreme
180 g ærter
1 bdt. dild
2 spsk. cremefraiche 38%
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde til krebsesuppe
Hak løgene og svits dem i smørret, til de er blanke. Rør melet i og tilsæt bouillonen lidt efter lidt, mens der røres. Tilsæt ajvar og krebs og lad suppen små simre i 2 min. Blend ærter og dild til en ensartet mos og rør den med cremefraiche. Hæld fløden i suppen og smag den til med salt og peber. Servér suppen med en skefuld ærtecreme i midten og et stykke groft brød til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Rejesalat med jordskokker
Norsk fiskesuppe
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)