Koteletter med ærtecreme og pasta
Opskrift på koteletter med ærtecreme og pasta
(2 pers.)
2 nakkekoteletter
Salt og peber
100 g spæd spinat
500 g bælgærter
100 g feta
2 spsk. hakket citrontimian
1 spsk. solsikkeolie
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 spsk. smør
250 g fuldkornspasta
Tilbehør
Nye gulerødder
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Fremgangsmåde til koteletter med ærtecreme og pasta
Krydr koteletterne med salt og peber, skyl spinaten og bælg ærterne. Blanchér ærterne og blend dem med feta, timian, olie, salt og peber til en jævn creme. Steg koteletterne i smørret ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side og kog pastaen i 10 min. i letsaltet vand. Vend ærtecremen i pastaen og servér med letdampede nye gulerødder.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.