Sandwich med bresaola, avocado og emmentaler
Ingredienser til sandwich
(4 stk.)
4 fuldkornsklemmer
2 avocado
Citronsaft
1 lille løg
100 g bresaola el. parmaskinke
4 skiver ost, gerne cheddar (ikke smelteskiver) eller emmentaler
10-15 cm agurk
Groftkværnet peber
Lidt olivenolie
Fremgangsmåde
Flæk avocadoerne, fjern sten og skind og skær dem i skiver. Flæk brødene og dæk underdelene med avocadokød dryppet med citronsaft. Fordel bresaola, løgringe og agurkeskiver. Kværn lidt peber over og kom nogle dråber olivenolie på hver sandwich. Læg overdelene på og klem dem lidt sammen.
Hvad er bresaola?
Bresaola er papirtynde skiver af saltet og krydret, tørret oksekød. Bresaola kan bruges på pizza, i sandwich eller serveres med en god olivenolie og balsamico. Prøv også en salat med bresaola, ruccola, høvlet parmesanost
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Pain bagnat (sandwich)
Clubsandwich
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)