Bagt mozzarella i grønsagsfrakker
(6 pers.)
3 kugler mozzarella
½ bdt. basilikum
2 mellemstore auberginer
Salt og peber
250 g cherrytomater
3-4 spsk. olivenolie
Skær auberginerne i lange skiver. Drys med salt og lad dem dryppe af i ca. 30 min. Børst saltet af og steg dem bløde og let brune i olivenolie. Læg aubergineskiverne i små ildfaste skåle eller muffinsforme, læg 2 skiver i hver og lad dem hænge ud over kanten. Læg hakkede tomater i bunden. Kom ½ kugle mozzarella i hver og fyld op med basilikum og hakket tomat. Fold aubergineskiverne ind over, så det bliver små pakker. Bag dem i ovnen ved 180° i 20 min. Vend dem ud af formen og server dem varme.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Lav en lækker brunch med nogle af de lækre opskrifter i galleriet nedenfor...