(4 pers.)
1 blomkålshoved
10-12 cherrytomater
1 håndfuld grovhakket persille
2 forårsløg
Dressing
½ dl jomfruolivenolie
1 spsk. vineddike
Revet skal af 1½, usprøjtet citron
Salt, groftkværnet peber
2 spsk. ristede sesamfrø
75-100 g Taverna kryddermarineret salatost
Del blomkålen i små buketter og kog dem lige akkurat møre i letsaltet vand 3-4 min. Lad dem dryppe af i sigte og hæld dem i en skål. Halver tomaterne og snit forårsløgene fint. Vend det med blomkål og persille. Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og bland det. Drys sesamfrø og smuldret fetaost over lige inden serveringen.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Lun jordskoksalat
Kalkunsalat med smag
Baconsalat med croutoner
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)