BLT – sandwich
125 g bacon
50 g mayonnaise
1 spsk. dijonsennep
100 g salat
4 store tomater
2 avocado
Citronsaft
4 sandwichboller
Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Rør mayonnaisen med sennep og skyl salaten. Skær tomaterne og avocadokødet i skiver og dryp med citronsaft. Flæk bollerne og smør dem med mayonnaise. Læg bollerne sammen med salat, avocado, bacon og tomat og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Steak'n'pestosandwich
Sandwichbolle med hønsesalat
Rugbrødssandwich med tunsalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)