Couscous med pærer og blue cheese dressing
(4 pers.)
2½ dl couscous
2-3 pærer
1 spsk. citronsaft
1 rød radicchiosalat el. julesalat
1 gul el. orange peber
1 dl cashewnødder
Dressing
2 dl fast yoghurt
50 g blød blåskimmelost, f.eks. Høngs Himmelblå
2 spsk. vand
Salt og peber
Kog couscousen efter anvisningen på posen og køl den af. Del pærerne, fjern kernehuset, skær pærerne i tynde både og giv dem lidt citronsaft. Skær peberfrugten i strimler. Skyl salaten og del den i blade
Dressing: Rør yoghurt og ost sammen, tilsæt vand og smag til med salt og peber. Bland couscous, pærer, salat og peber. Drys nødderne over og server med dressingen til.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Sæson for pærer...
Pærer i mynteskum
Pærepie med blå-
bær
Anissyltede pærer
med lakridscreme
Skinkesalat med pær-
er, ost og mandler
Bagte pærer med
hindbærskum
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)