Fiskegelérand
(6 pers.)
5 blade husblas
100 g fine, grønne asparges (dåse)
1 dl aspargeslage
1 dl tør hvidvin
2 dl fiskebouillon
Salt og peber
100 g rejer
150 g røget lakserester i tern
150 g hummerhaler
Frisk dild
Sovs
Cremefraiche
Dild
Salt og peber
Paprika
Udblød husblassen i koldt vand, mål aspargeslagen af og stil aspargesene til afdrypning. Varm aspargeslagen og hvidvin og smelt husblassen deri. Tilsæt fiskebouillon, smag til med salt og peber og lad lagen afkøle let. Bland asparges, rejer, laks og hummerhaler og kom lidt af lagen i en randform. Fordel fiskefyldet i randformen og hæld resten af lagen over. Stil randformen på køl i mindst et par timer, vend den ud på et fad og pynt med frisk dild. Servér randen med cremefraiche rørt med dild, salt, peber og paprika og evt. lidt brød.
Madopskrift: Jonna Langgaard
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Rejespid
Laks med fennikelsalat
Gravet laksetatar
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)