Forårssalat med bulgur og kylling
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/april/uge-17/mad/17-foraarssalat-med-bulgur-og-kylling-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til salat med bulgur og kylling
(2 pers.)
200 g fuldkornsbulgur
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
2 dl kogende vand
½ agurk
10 radiser
2 forårsløg
6 tørrede abrikoser
2 spsk. persille
1 lille tsk. paprika
1 spsk. citronsaft
½ tsk. tabasco
Salt og peber
1 stegt kyllingebryst
Fremgangsmåde
Kom bulguren i en skål med salt og olivenolie, hæld det kogende vand over og lad det trække under låg i 15 min. Skær agurken i små tern. Skær radiser, forårsløg og abrikoser i skiver og hak persillen. Bland det hele sammen, smag til med paprika, citronsaft, tabasco, salt og peber. Skær kyllingebrystet i skiver, læg dem øverst på salaten og drys med persille.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Cæsarsalat
Radisesalat med kylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop